top of page
Focusrite ISA II en Fireface 800

DE STUDIO.

SPECS.

In de studio zijn nul concessies gedaan aan apparatuur, alles om de beste kwaliteit van audio te kunnen leveren. Dit is hardware die in de grotere studio's absoluut niet zou misstaan, en waar menig technicus jaloers op zou zijn:

- Neumann u87Ai studiomicrofoon

- SPL Gold Mike Mark 2 mic preamp, model 2585

- Warm Audio WA-2A Compressor

- RME Fireface 800 audiointerface

- Logic Pro X DAW

- Adams A7X monitorspeakers

Het is zelfs mogelijk om bij uw commercial, voice-over of bedrijfsfilm een muziektrack te componeren en te produceren. Als uitvoerend componist heb ik veel ervaring met op korte termijn muziek af te leveren, en alle muziekinstrumenten voorhanden om een rustige/spannende/opgewekte track te kunnen maken. Mocht je wat muziek van me willen horen, bezoek dan mijn persoonlijke website:

ROOM IN ROOM.

De studio bestaat uit twee delen; de productieruimte, en de zogeheten 'room-in-room' vocal booth. Dit is een geïsoleerde ruimte waarin de stem zonder ruis van buiten of reflectie van de kamer kan worden opgenomen. Hierdoor krijg je zeer 'droge', hoogwaardige audio waarbij nabewerking erg makkelijk wordt gemaakt. Door de studiomicrofoon, de legendarisch Neumann u87Ai, krijg je een warm geluid wat prettig is om naar te luisteren. 

Room in room, Van der Hors Productins
Neumann u87Ai

Nog meer horen? Ga naar AUDIOBOEKEN.

De Horlogemaker van Londen - Natasha PulleyAudioboek - Erik van der Horst
00:00
bottom of page